Recept van de week: Omelet wrap met spinazie
DIT HEB JE NODIG (1 wrap)
1 tomaat, ½ avocado, ½ el maïzena, 1 el water, 2 eieren, ½ el boter of plantaardige olie, 25g geraspte kaas, 3 plakjes kalkoenfilet, handvol spinazie, peper en zout
1 tomaat, ½ avocado, ½ el maïzena, 1 el water, 2 eieren, ½ el boter of plantaardige olie, 25g geraspte kaas, 3 plakjes kalkoenfilet, handvol spinazie, peper en zout
ZO MAAK JE HET
- Snij de tomaat en het vruchtvlees van de halve avocado in dunne plakjes
- Los de maïzena op in het water
- Klop de eieren los en voeg de opgeloste maïzena toe
- Kruid met peper en zout
- Verwarm de boter of olijfolie in een pan
- Giet het omeletbeslag in de pan
- Draai de omelet om en bestrooi met de geraspte kaas
- Haal uit de pan als de kaas lichtjes gesmolten is
- Beleg de omelet nu met de kalkoenfilet, plakjes tomaat, avocado en ten slotte met de spinazie
- Rol de omelet op en halveer